Nærvær – 9 afslappende meditationer med Stig Seberg

Hør “Beginners Mind” fra albummet

Nærvær er en mangelvare mange steder. Vi tror vi har det, men når vi er tilstede, er vi der ofte ikke. Det er som om Tiden styrer og da vi nødig skal gå glip af noget af det som gerne vil have vores opmærksomhed, er vi alle steder og ingen steder på samme tid.

Vi er steget af nærværstoget og står ene på perronen. Lige indtil vi genopdager os selv og andre – som vi er og ikke som vi tror vi er.

At træne nærværet til dig selv

Stig Seberg tog på en stilhedstur til Bornholm i den mørkeste tid på året. Og ud af dette kom albummet “Nærvær” – baseret på 8 principper for at være nærværende, samt bonustracket – en Bækmeditation fra vandet der løb ned af bjerget ved siden af Hammershus.

Ønsker du en længere guidet fuldkrops meditation, så køb “Bodyskanning – indre velvære og afslapning” her

Tillad dig et øjeblik med dig selv og lad dig guide ind i nærværet og din indre ro. Når du er nået ind til dig selv med nærvær vil du nemmere kunne være nærværende overfor dem du møder på din vej.

Nærvær er på en måde ikke så svært endda – det gælder om at sætte Tid af til at dyrke det, så du ikke lader dig styre af travlhed – samt med intention om at du blot ØNSKER at være nærværende, og til stede med det der er lige nu.

Man kan blive ganske forbavset over hvor magisk det blotte nærvær er, og du ønskes den bedste Nærværsrejse der er mulig. På albummet finder du 9 guidede meditationer, der styrker dit fokus og træner din blotte tilstedeværelse.

KØB “NÆRVÆR” SOM DOWNLOAD I LANDETS BOGHANDLERE GUCCA.DK, WILLIAMDAM, BOG&IDÉ, MM.