Godnathistorier med Stig Seberg handler frem for alt om afslapning.

Godnathistorie af Stig SebergEn afslappende Godnathistorie hjælper dit barn med at lukke af for dagens "støj" samtidig med at barnet slapper mere og mere af, inden søvnen tager over. En god fortælling med nærvær og afslapning skaber hygge og ro inden sovetid. Og hvis fortællingen ikke indeholder de store dramaer, vil barnet sove bedre - idet historien ikke åbner for nye spørgsmål som sætter hjernen i højere tempo.

Barnet vil derimod naturligt slappe af og falde til ro. Dette er præcist formålet med Godnathistorier af Stig Seberg. De indeholder ikke store dramaer, og alle godnathistorier er fortalt med en ro der smitter af på barnet, og den voksne der evt. lytter med. Når Godnathistorien skaber ro, giver det barnet større chance for at sove igennem uden de store forstyrrelser - og dermed restituere bedre.

Meget forskning peger på at hjernen restituerer når vi sover.  Det gælder om at få nok af den remsøvn.

hjælper bla. børn med Adhd, OCD og Aspergers med at finde ro. Nogle fortæller at Godnathistorierne har bidraget til at barnet har fået mindre medicin.

så de lader hjernen komme ned i gear.  Der er ikke store dramaer i Godnathistorien, så hjernen finder automatisk ud af at den ikke behøver at tænke så meget. Når hjernen hører en Godnathistorie fra historienom.dk, vil den blot slappe lidt af og barnet falder i roligt søvn.

af Stig Seberg. Har du lyst til at lytte med, så kan de lånes på landets biblioteker på CD, på ereolen.dk, og eller købes i boghandelen, både som lydbog og CD.

Har du brug for at slappe af,

så lyt evt. til "Bodyskanning - indre ro og velvære", der kan købes på CD eller som lydbog som download i landets boghandlere eller lånes på landets biblioteker.

Ønsker du inspiration om nærvær, så kig forbi på evolvia.dk.