Her kan du se et udsnit af Stig Sebergs YouTube videoer.

Min egen lille ø

Kan man ønske sig noget mere afslappende end at sidde på en lille ø og høre fuglene synge? Læn dig tilbage og slap lidt af, mens du lytter til "Min egen lille ø" af Stig Seberg, forfatter af afslappende fortællinger til børn og voksne. Find mere på www.historienom.dk og www.evolvia.dk, eller køb Stig Sebergs udgivelser på https://stigseberg.ebog.dk. Videoproduktion: Claus Beelen, SimpleStudio.

Den Flade Skærm

Når man følger sig allermest flad... Har du brug for en pause? Så læn dig tilbage og slap lidt af, mens du lytter til "Den Flade Skærm" af Stig Seberg, forfatter af afslappende fortællinger til børn og voksne. Se mere på www.historienom.dk og www.evolvia.dk, eller køb Stig Sebergs udgivelser på https://stigseberg.ebog.dk. Fotografi af Steffen Adrup Benné - www.ThisisME.nu.

Når man ikke kan se skoven for bar' træer, er det tid til at komme op i helikopteren.

Nogle gange gælder det om at se det hele lidt ovenfra. Når du ikke har tid og er i tvivl om hvad der er rigtigt, gælder det om at finde tiden. Tiden til at komme væk fra travlheden - at finde ro - og tiden til at finde den rigtige løsning. Find flere afslappende videoer her på youtube eller kig ind på www.evolvia.dk og www.historienom.dk.

YouTube

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.